Behandlinger / TDP-Varmebehandling
 

TDP-Varmebehandling

TDP-lampen har en rund plade belagt med et minerallag bestående af 33 forskellige mineraler som er vigtige for mennesket. TDP-lampen kaldes også moxalampe, fordi den tit erstatter moxabehandling i Kina
Når pladen med minerallag opvarmes til en bestemt temperatur, sættes disse i bevægelse og udstråler hermed egne specifikke elektromagnetiske bølger på 0,002-0,050 mm indenfor det infrarøde spektrum, som optages gennem huden. Dette elektromagnetiske felt er i overensstemmelse med den raske krops egne elektromagnetiske felt hvorfor det trænger ind i dybden og virker harmoniserende.
Dette bevirker, at den ubalance der findes i kroppen, bliver vendt til balance. Dette vil igen fremme vævs- og organfunktionerne.

Udover at varme, er den meget værdsat af især gigt og ryg patienter for dens smertelindrende effekt.

Lampen placeres 20-40 cm fra din krop og du ligger blot og slapper af og nyder den behagelige varmen til roligt musik.

TDP-lampen er kendt som en effektiv behandling mod præmenstruelt syndrom, til regulering af kvindelige hormoner, modvirke ufrugtbarhed, infektioner i bækkenområdet, sædcellekvalitet. Bio-spektrum behandlingen er bevist, at være fuldstændig uden kræftfremkaldende virkning og kan ikke bevirke nogen for fysisk deformitet eller genetiske ændringer, dvs. der ikke er påvist nogen negative effekter at behandlingen.

Fordelene ved TDP terapi, der er påvist gode resultater ved behandling af bl.a.
- immunforsvaret
- menstruationsbesvær
- kroniske sår
- smertelindring
- led- og muskelsmerter
- ledbetændelse/gigt (rheumatoid arthritis)
- tennisalbue
- frossen skulder
- seneskedehindebetændelse
- årebetændelse
- milde infektioner
- visse hudproblemer
- hælsporer
- knoglebrud
- blærebetændelse
- bækkenløsning
- lændehold
- diarre og lungebetændelse hos spædbørn
- ar, sår, uren hud mm

Hvor ofte og hvor meget?
Behandlingshyppigheden kan variere fra 1 gang dagligt i en uge - til 3 gange om ugen i et par måneder, eller 1 gang om ugen til 1 gang hver 14. dag. Det er meget forskelligt hvordan vi tager imod, og afhængigt af lidelsens art. Ved kombinering med akupunktur kan man ofte klare sige med færre behandlinger.
 
Mod arthritis (gigt) og smertekontrol
Virkningen af TDP-lampen brugt til lindring af smerter samt ledbetændelse (arthritis) er rost til skyerne. Fjerner og lindrer smerter i knæ, nakke skuldre m.fl. og giver glæden tilbage ved at kunne bevæge sig uden smerter igen.
Behandlingen er individuel, men jeg anbefaler at der gives 2 daglige behandlinger á 30-40 min. som gentages 7-10 gange med et interval på 3-5 dage.

Styrke immunforsvaret
Bio—spektrum behandlingen fremmer immunforsvaret og giver en drastisk stigning i antallet af hvide blodlegemer. Den specielle frekvens som TDP-lampen udsender, stimulerer også brisselen og knoglemarven og forsøg har vist at kroppens forsvar mod sygdomme forøges med 60% ved behandling med TDP-lampen.

1 - TDP - Varmebehandling

 
400,00 DKK
stk.

5 gange TDP-Varmebehandlinger

 
1.900,00 DKK
stk.

1 - TDP - Varmebehandling med Akupunktur

 
850,00 DKK
stk.

5 gange TDP - Varmebehandling med Akupunktur

 
3.800,00 DKK
stk.