Behandlinger / Reiki Healing

Reiki Healing - 1½ time

 
Reiki healing er en blid, og samtidig kraftfuld healing form som understøtter kroppens egen evne til at helbrede sig selv, og bringe kroppen i balance.
Reiki stammer fra Japan, og betyder universel livsenergi, hvilket netop er det som Reiki gør, arbejder med energi.
Reiki skaber balance, og opløser eventuelle blokeringer som kroppen måtte have.
Der er gode resultater med Reiki healing, og det kan ofte lindre sygdomme, smerter, styrke immunforsvaret og tilføre kroppen energi og velvære.
Stress, spændinger og uro i krop og sind, samt støtte krop og psyke i bl.a. både rygestop, og vægttab, derfor er Reiki healing også en fantastisk kombination med 5-punkts øreakupunktur           ( "NADA"). Behandlingen bruges også af mange som et afstressende afbræk i en travl dag, for velvære.
Behandlingen indledes med at der kort snakkes om årsagen til at der ønskes at modtage Reiki, derefter ligger modtageren af Reiki på briksen påklædt, med et tæppe over og slapper af.
Jeg vil placere mine hænder forskellige steder på kroppen ovenpå tæppet, i forskellige positioner. Der snakkes ikke under behandlingen, men der er svag musik i baggrunden, det kan selvfølgelig fravælges.
Det er meget forskelligt hvad der mærkes, der kan føles varme, en prikken, eller stikken, nogen falder i søvn, og andre føler ingenting, hvilket er uden betydning for behandlingen.
Når du starter med Reiki er det en god ide at få mindst 4 behandlinger i træk, gerne i løbet af følgende dag, eller så tæt på hinanden som muligt, det hjælper energien til at integrere sig i dit system. Men det er meget forskelligt, for nogen er en eller to behandlinger nok, for andre skal der flere behandlinger til.
 
Fjernhealing kan være svært at forholde sig til, men er ikke desto mindre lige så effektivt. Reiki er ikke begrænset af tid og sted.
Fjernhealing foregår ved at vi aftaler tidspunktet, vi ringer kort sammen inden for at sikre at vi er klar, derefter ligger du og slapper af, og tager imod, i 30 minutter.
Ofte vil man mærke noget i kroppen, men det er ikke en forudsætningen for at behandlingen virker.
Efter behandlingen ligger du og slapper af i ca 15 min. eller hvad du føler behov for. 
Fjernhealing kan være en god mulighed for svage personer, eller børn, eller bare for dem som ikke har tid, eller kan komme til klinikken.
 
Uanset hvilken Reiki healing der vælges, er det vigtigt at drikke rigeligt med vand bagefter, det hjælper kroppen med at udskille de affaldsstoffer, der havde sat sig som blokeringer i kroppen.
 
 
 
 
700,00 DKK
stk.

Reiki Healing - 1½ time - 4 behandlinger.

 
2.700,00 DKK
stk.

Reiki Healing - 1½ time - 10 behandlinger.

 
6.800,00 DKK
stk.

Reiki Healing 1½ time inkl. 5-punkts øreakupunktur "NADA"

 Der startes med 5-punkts øreakupunktur "NADA", hvor 5 nåle sættes i hvert øre, som skal sidde i 45 min.
Under behandlingen snakkes der ikke.
Det kan enten vælges at ligge ned, eller at sidde og slappe af med en kop NADA te.
Efter denne behandling gives der Reiki healing.
900,00 DKK
stk.

Reiki Healing - 1½ time - inkl. 5-punkts øreakupunktur ("NADA") 4 behandlinger.

 
3.500,00 DKK
stk.

Reiki Healing - 1½ time inkl. 5-punkts øreakupunktur ("NADA") 10 behandlinger.

 
8.800,00 DKK
stk.

Reiki Healing - Fjernhealing.

 
400,00 DKK
stk.