Behandlinger / Infrarødt Saunatæppe
Behandling med infrarødt saunatæppe har mange sundhedsmæssige fordele, men det er nok mest kendt for dets evne til at hjælpe ved vægttab. Det er en af de mest effektive og sikre videnskablige metoder til at give vægttab. På en time kan man forbrænde helt op til 900 kalorier.
Men saunatæppet kan meget mere end det, det er en dybdegående behandling som fremmer blodcirkulationen, og aktiverer cellerne til at forny sig. Det arbejder aktivt på celleplan i hud, muskler og knogler.
Det kan give lindring ved fibromyalgi, gigt og inflammation i kroppen. Desuden kan det anvendes ved detox, manglende energi, stress, højt kolesterol, dårlig boldcirkulation, stive led, slid- og leddegigt og meget andet.
Infrarødt saunatæppe må IKKE bebyttes af personer med sclerose, høj feber, hjerte/arteriesygdomme, pacemaker, åbne sår, blødere, undervægtige, børn/teenagere, alvorligt syge, gravide og personer som vejer mere end 120 kg.
Behandlingen varer 30 - 45 min. 
De sidste 10 min. af behandlingen kan blive meget varme, men du kan få skruet ned for varmen hvis du ønsker det.
Ved høj varme øges detox og fedtdepoterne påvirkes intenst. Ved lavere varme opnås en generel afslapning, også i muskler, og der produceres endorfiner som ophæver stresshormonet. 
Det anbefales at drikke rigeligt med vand både før og efter, for bedst at udskille kroppens affaldsstoffer, og støtte kroppens væskebalance.
Det anbefales at ligge i undertøj, med et lagen omkring.
Der skal medbringes lagen og håndklæde - ellers kan det lejes for 25 kr.
Der kan med stor fordel vælges at kombinere behandlingen med farveterapi. Alle egenskaberne fra det infrarøde saunatæppe kan forstærkes, man kan stimulere immunforsvaret, eller måske vælge at bruge farveterapiens egenskaber fra anti rynke behandlinger imens man alligevel ligger i saunatæppet. Farveterapien kan tilvælges til en yderst lav pris af kun 50 kr. 
 
 

Infrarødt saunatæppe 30 min.

 
350,00 DKK
stk.

Infrarødt saunatæppe 45 min.

 
450,00 DKK
stk.

Infrarødt saunatæppe 30 min. med Farveterapi

 
400,00 DKK
stk.

Infrarødt saunatæppe 45 min. med Farveterapi

 
500,00 DKK
stk.

Infrarødt saunatæppe 30 min. 5 behandlinger.

 
1.500,00 DKK
stk.

Infrarødt saunatæppe 45 min. 5 behandlinger.

 
2.000,00 DKK
stk.