Handelsbetingelser

Betaling.
Ansigtszoneterapi-Akupunktur.dk modtager betaling med kreditkort: Visa, Mastercard og American Express via sikker betaling med PayPal, din sikkerhed på nettet.
Det er også muligt at betale ved bankoverførsel, det skal ske til:
Reg. nr. 2063  Konto nr. 8115668669.
Betaling via MobilePay, kan også vælges istedet for bankoverførsel.
Der vælges der igen bankoverførsel, og i beskedfeltet skrives der så at betalingen ønskes foretaget med MobilePay, og du vil derefter modtage en mail med nummeret pengene skal sendes til, når vi har bekræftet ordren.
Varene bliver sendt når betalingen er registreret.
 
Levering:
Varer afsendes indenfor 2 - 5 hverdage efter betaling er modtaget, medmindre de bestilte varer er i restordre, da kan længere leveringstid forekomme. Hvis det er tilfældet vil du selvfølgelig modtage en mail med besked herom.
Varene sendes som brev med Post Nord.
Forsendelsesomkostninger er 50,00 kroner i Danmark. 
Der er ingen afhentning af varer, kun forsendelse. Når varene sendes som brev, hos Post Nord betyder det at varene er undervejs i ca 5 hverdage når de er sendt.
 
Fortrydelsesret:
Der er 14 dages returret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i ubrugt stand, og i ubrudt og ubeskadiget emballage.
Hvis du fortryder købet, skal varen sendes retur som almindeligt brev. 
VIGTIGT: Vi modtager ikke pakker sendt til posthus eller tilsvarende afhentningssteder.
Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde. Pakker sendt pr. efterkrav modtages ikke.
For returnering skriv til Ansigtszoneterapi-Akupunktur@gmx.com for info.
 
Reklamationsret:
Der ydes 2 års reklamationsret i henhold til købeloven på alle varer.
Den omfatter fabrikationsfejl og materialefejl, som konstateres ved normal anvendelse af varen.
Reklamationsretten dækker ikke slitage, og fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold, eller uautoriserede indgreb.
Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage, eller afslag i prisen, afhængigt af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug.
Skriv til Ansigtszoneterapi-Akupunktur.dk via mail : Ansigtszoneterapi-Akupunktur@gmx.com,  og beskriv reklamationen, og vedlæg et kontonummer hvortil evt. tilbagebetaling kan foretages.
 
VIGTIGT: returvarer modtages bedst som brev med Postnord , da de ligger dem uden modtagelse med modtagerflex. Returvarer sendt til posthus eller tilsvarende afhentningssteder bliver IKKE hentet.