Webshop-Babysvøb / Diverse Produkter

Akupunktur Pen

 
 
Essensen af ​​kinesisk medicin, akupunktur.
Stimuler akupunktur punkter uden nåle, med energi.
Enkel betjening, let at have med, sikker og effektiv uden bivirkninger.
Overkommelig familiebrug.
Specifikation:
Farve: Som billederne viser
Størrelse: ca. 20 x 3 cm
Batteri: 1 x AA-batteri (ikke inkluderet)
Effektiv til: akut og kronisk fysisk smerte, gigt, gigt, osteoporose, iskias, spondylitis, migræne, sportsskader, muskelsmerter, ledsmerter, rygsmerter, fibromyalgi mv.
Inkluderer :
1 x Meridian Energy Pen
2 x Type hoveder til udskiftning
1 x Brugervejledning på engelsk.
229,00 DKK
stk.
Akupunktur Pen

Jade Roller sæt

Gua Sha sæt med roller og massage sten
Jade roller med Gua Sha board. Jade rolleren er glat i den ene ende og mønstret i den anden ende.
369,00 349,00 DKK
stk.
Jade Roller sæt

Øre pres frø

 
60 stk. små magnetplastre, af plantefrø som indeholder traditionelle kinesiske urter.
1. Først skal du bruge alkohol til at desinficere øret og derefter sætte produktet på det.            Øret har masser af akupunkturpunkter som er mogtagelige overfor påvirkning.                           Du kan trykke på perlen, massere den, og du kan massere perlen opad, nedad, til venstre eller lidt mod højre for at finde følsomme punkter.
2. Påsæt det først på den ene side af øret hver gang, tryk moderat for at stimulere akupunktet regelmæssigt hver dag. Vend så til den anden side af øret for at fortsætte med at trykke ca. tre dage senere, gør det skiftevis tre til syv dage som et behandlingsforløb, højst tre behandlingsforløb, så hvile i en uge, og derefter kan det gentages.
39,00 DKK
stk.
Øre pres frø

Chakra flet armbånd

 
Chakra armbånd flettet, med perler i chakra farverne. Perlerne er cirke 8 mm. i diameter.
Chakra farvernes betydning :
 
Den røde farve, rod-chakra fremmer følelsen af sikkerhed, stabilitet, tryghed, selvværd, og ro.
Den giver balance, vitalitet, velvære, og jordforbindelse.
 
Den orange farve, sakral-chakra fremmer kreativitet, skaberkraft, og en følelse af frihed. Den sætter dig i god kontakt til dine følelser, og vil hjælpe dig med at føle begejstring, entusiasme, tillid, nærvær og omsorg.
 
Den gule farve, solar plexus-chakra fremmer følelsen af selvværd, selvrespekt, selvdisciplin, og karakterstyrke.
At være dig selv, tage ansvar, sætte mål i livet og handle.
Farven giver følelsen af energi.
 
Den grønne farve, hjerte-chakra hjælper dig med at at åbne op for den naturlige hjertevarme, hjertelighed, og glæde. Vækker tillid, giver taknemmenlighed, venlighed og medfølelse. Den giver dig evnen til at tilgive, og fylder dig med livskraft.
 
Den blå farve, hals-chakra fremmer viljestyrken, kommunikation, og handlekraften til at manifestere dit unikke jeg. Den giver adgang til din højere kreativitet og personlige autoritet.  Til at udtrykke dig åbent og uden frygt.
 
Den lilla farve pande-chakra, stimulerer både din højre og venstre hjernehalvdel. Den højre har med følelser, kreativitet og intuition at gøre. Den venstre har med intelligens, overblik, og sprog at gøre. Den lilla farve hjælper med at åbne op for kreativitet, inspiration, og er dit center for dyb koncentration som f.eks. i meditation. Den hjælper med at visualisere dit mål og skabe storslåede kreative handlinger.
 
Den violette farve krone-chakra er din kontakt med livets dybere mening. Den forbinder dig med dit kald, og giver dig en ren, og klar bevidsthed, samt en knivskarp intuition og intelligens. Den sætter dig i stand til at hengive dig til noget som er højere og mere betydningsfuldt end dig selv. Desuden fremmer farven empati og lader dig udstråle kærlighed og visdom. 
 
70,00 59,00 DKK
stk.
Chakra flet armbånd

Nøglering Yin Yang

 
Nøglering med Yin og Yang
49,00 DKK
Nøglering Yin Yang

Finger Akupressur Ring

 
Med en akupressur ring kan alle udføre en selvbehandling, som giver overraskende resultater. Akupressur ringen har sin oprindelse fra Kinesisk Medicin, og bruges til en nem og hurtig selvbehandling for velbefindende og afbalancering på en naturlig måde.
Ved at rulle den op og ned ad fingrene påvirkes aktive energipunkter.
På hver finger løber flere meridianer, som har forbindelse ind i kroppen, til organerne og til punkter, som påvirker sind og sjæl på en måde der bringer balance i krop, sjæl og ånd.
Det er en gammel metode, som har været kendt I den Kinesiske Medicin i mange år. Langsomt har den bredt sig ud over verden og er nu nået til Europa.
Oprindeligt mente kineserne, at de opnåede en effekt, fordi der er meridianer på fingrene og hænderne, som aktiveres ved at rulle hen over fingrene med ringen, der med sine små spidser aktiverer alle punkter. 
Der medfølger en lille beskrivelse af hvordan ringen bruges, og hvilke organer der er i de forskellige fingre, så du selv kan stimulere en finger ekstra meget hvis du f.eks. har astma og vil stimulere fingeren som tilhører lungen.
Kan også anbefales til børn som måske har lidt uro i kroppen, til at slappe af og overføre energien til noget godt.                         Akupressur ringen fåes i guldfarvet eller sølvfarvet, og er ikke ægte guld eller sølv.
25,00 20,00 DKK
*
stk.
Finger Akupressur Ring

Magnetisk Tåring/ Magnetterapi

 
Disse tåringe, er kendt i kina for deres slankende effekt, dette har vi dog ikke nogen erfaring med, men derimod er de en nem og diskret måde at bærer magneter på, feks ved arbejder hvor man ikke må bærer smykker. Sættes på storetåen, med enten magneten nedad,for samtidig Zoneterapi effekt, eller med magneten opad. De er på 1100 gauss, De er lavet af flexibelt silikone, og er behagelige at gå med også i sko. Magnetterapi bruges i hele verden, og mange mener at de via magneterne får øget velvære, styrket immunforsvaret, bedre blodcirkulation, lindret smerte og meget andet, måske endda slankende effekt. Magnetterapi er som med alt andet alternativt man anvender noget mange kan drage stor nytte af, men man skal altid huske at mærke efter om der føles ubehag, eller om huden slår ud, og så stoppe terapien hvis det sker .Det er meget meget vigtigt at sørge for at drikke rigeligt med vand, hvis ikke man husker det så kan det være årsagen til at man føler ubehag, så huske vandet. Mennesker som har pacemaker, gravide, som er i kemo/strålebehandling mv. bør ikke anvende magnetterapi.
29,00 20,00 DKK
par
Magnetisk Tåring/ Magnetterapi

Helsebriller

 
Helsebriller også kaldet stenopeic briller, som er græsk og betyder "lille åbning", er lavet af plastic, og hvor brilleglassene normalt er placeret, er der istedet sort, med en masse små huller.
Meningen er at brugeren skal kigge igennem de små hullersom har den virkning at de reducerer bundtet af alle de lysstråler, som kommer fra hvert punkt af det som brugeren kigger på, derved hjælper de øjnene med at fokusere korrekt.
Helsebrillen kan forbedre synet for mennesker som er langsynet eller nærsynet. Også gammelmandssyn, grå stær, og bygningsfejl kan forbedres ved daglig brug af helsebrillen.
Helsebrillen kan naturligvis ikke erstatte briller i enhver situation. Mennesker med over -6 nærsynethed vil sandsynligvis ikke få så god effekt, da synets slør ikke vil kunne fjernes, ligesom det er vigtigt at påpege at man selvfølgelig altid skal søge øjenlæge  og ikke selvdiagnostigsere.
 
95,00 39,00 DKK
stk.
Helsebriller

Mobiltelefon taske

 
Smart lille taske med 3 rum til mobiltelefon, nøgler, penge mv.
Tasken måler ca. 11 cm. x 18 cm.
Der er strop bagpå så den kan bæres på håndled, eller arm.
169,00 129,00 DKK
Mobiltelefon taske

Lille Ugle Pung

 
Ca. 9 cm. x 10 cm.
34,00 10,00 DKK
*
stk.
Lille Ugle Pung

Smuk - hud helt naturligt - og spar mange penge

 
Er du også træt af at bruge masser af penge på dyre hudplejeprodukter, som oven i købet er fyldt med kemi, så bliver du glad for denne bog.      Du får over 100 sider med tips, ideer, og nemme opskrifter på alt hvad du behøver for at holde din hud smuk og sund.  Cremer, skintonic, hudmasker mv. til alle hudtyper i mange varianter. Du kan bruge bogen som inspiration til at videreudvikle dine egne ideer, eller du kan bruge den som en opslagsbog til den daglige hudpleje.
Når betalingen er registreret sendes E-bogen i en seperat email som en vedhæftet PDF- fil.
Du kan hente et gratis program via dette link, til at læse PDF-filer.
http://www.adobe.com/dk/products/reader.html
 
 
39,00 DKK
stk.
Smuk - hud helt naturligt - og spar mange penge

Læder halskæde

 
Sort læder halskæde, rund og ca. 49 cm. lang
39,00 29,00 DKK
stk.
Læder halskæde

Halskæde

 
Halskæde
39,00 25,00 DKK
stk.
Halskæde

Læder halskæde ru

 
 Sort læder halskæde i ru læder. Længde ca. 50 cm.
39,00 29,00 DKK
stk.
Læder halskæde ru