Behandlinger / Ansigtszoneterapi
Ansigtszoneterapi, også kaldet ansigts refleksterapi er en blid og yderst afslappende behandlingsform, som virker meget afbalancerende på både krop, sjæl. og psyke. Den afslapper musklerne i hele kroppen, forbedrer fordøjelsen, og aktiverer kroppens selvhelbredende processer.
Lige som hele kroppen er afspejlet på fødderne, er  den også i ansigtet. Ansigtet har 564 neurologiske punkter, som alle er forbundet til kroppens organer. Når man med ansigtszoneterapi stimulerer disse punkter, sendes impulser via centralnervesystemet til hjernen og videre til kroppens organer.
Herved reguleres den kemiske proces, blodkredsløbet og den psykiske balance, derfor er ansigtszoneterapi en fantastisk behandling for mange af kroppens ubalancer.
Hormon og lymfesystem påvirkes positivt, og udskillelse af affaldsstoffer øges. Der ud over er behandlingen effektiv ved mentale ubalancer, f.eks. stress, til lidelser relateret til hjerne og nervesystem.
Der kan endvidere nævnes : overgangsalder, hovedpiner/migræne, astma, allergi, kollik, hyperaktivitet, søvnløshed, ubalancer i immunforsvaret og meget meget mere.
En sidegevinst ved behandlingen er at gennemstrømningen øges i ansigtshuden, og i det underliggende væv, så væskeophobninger afhjælpes, og huden opstrammes.
Behandlingen bruges af mange imod stress, eller som forebyggende behandling evt. mod stress, man føler en fantastisk velvære bagefter.
 

Ansigtszoneterapi 5 behandlinger.

 
2.500,00 DKK
stk.

Ansigtszoneterapi 10 behandlinger.

 
5.100,00 DKK
stk.